İlk Leydi Tanesi 1

by 12:24 7 yorum
 
Bir nisan akşamında akşamüstü esintisi ince telli saçlarımı bir balerin gibi yüzümde ahenkle dans ettirirken elimde son zamanlarda tutkunu olduğum yazarın heyecanla beklediğim son kitabı... güneş ufukta yavaş yavaş güne veda ederken hamağın ipleri yerdeki taze çimleri hareket ettiriyor burnumdan genzime kadar dolan koku bana yeni biçilmiş çimen kokusunu anımsatıyor...  Biri huzur mu dedi? Evet sanırım biliyorum.. Aa bu arada tanışmadık ben Huzur Bir evin şımarık büyüyen bir kızı, babasının prensesi, annesinin en nadide mücevheri, okulun en güzel ve popi kızı, en başarılı öğrencisi.. Hepinizin hayalindeki hayata sahip olan yeryüzüne düşen ilk leydi tanesi...
 
 
Hahah şaka be şaka sıradan bir mahallede yaşayan babası işçi emeklisi olan annesi el işi ürünler yapıp konu komşuya satarak eve katkı sağlayan kendinden başka üç abla ve bir ağabeye sahip olan evin en küçüğü tekne kazıntısı, okulda falanda öyle dersleri çok iyi olmayan, bu zamana kadar sevgilisi olmayan öyle çok dikkat çekmeyen sıradan bir tip.
 
Her şey hayal ürünü olabilir ama adım gerçek. Ben Huzur.
 
Anne babam dört çocuktan sonra geçim sıkıntısına rağmen evimizin huzurlu olabilmesi için bir dua niyetine adımı Huzur koymuş. Hem belki büyüdüğümde beyaz atlı prensime de huzuru verebilmem için de bir duadır kim bilir ? Beyaz atlı olmasa da aslında prens olması da yeter bana o kadar da abartmayalım yani
 
Kıs kıs gülme sesiniz geliyor yalnız duyuyorum.
 
Prens beni seçmeyecekte kimi seçecek acabaa. Hem ben eğlenceli bir tipim Seyfo ve İbo öyle diyor bana. "Sen olmasan bu hayat çekilmez insan senle yaşlanmaz." diyorlar. Sabah kalkar yatağımdan sokaklara bir düşerim gece olur yıldızları da seyreder öyle girerim eve. Annem kızar bana "Kız kısmı bu kadar sokakta kalmaz. Bak büyüdüğünde evde kalacaksın kimseler almaz seni erkek çocuğu gibisin" der haksız da sayılmaz ama leydi gibi de hayat mı geçer be.
 
Ama bir yandan da evde kalma korkusu içimi kemirir zaten hiç sevgilim olmadı ya bundan sonrada o aşk denen güzelliği tadamazsam? Şiirleri su katıp içemezsem, çekemezsem kokusunu içime, dokunamazsam aşkın kadife dokusuna sesine..?
 
 
Neyse ne annem çağırıyor gitmeliyim görüşürüz ;)

Unknown

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

7 yorum:

  1. çok tatlıymış bu huzur amaa :)

    YanıtlaSil
  2. Kendimi okudum bir an çok güzel yazmışsın huzur seni görmek çok güzel 😊😁 hayırlı uğurlu olsun bloğun bol takipli olsun 😊😁evde ben öyleyim annemin erkek çocuğuyum ben 😊😁😁sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. helloooo hoşgeldiin, teşekkür ederiimm takip çok önemli değil yaa ben içten yazdıkça hepsi olur diye düşünüyorum. ben ortamı özledim de ondan şeyttim:)) her ailede bir numune var demekki sizinkinde de sensin :)

      Sil
  3. görüşürüz yineee. işlerin iyi miiii :)

    YanıtlaSil
  4. heey nasıl gidiyor yeni işiiin ve izmiir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ooo iş yerim tam bi bomba yaa sana bi ara anlatayım da kitaplarında yazarsın :)) sen nasılsııınn ?

      Sil